Selasa, 09 September 2014

soma vai rokassomu

Ticiet vai ne mēģina uz maku, ir tikpat svarīga kā mēģināt uz apģērba. Pat ja maku ir tikai aksesuārs, valkājot nepareizu stilu, lielumu vai formu var tiešām pazudināt savu izskatu.No ķermeņa, ka rokassomu balstās uz daļa būs daļa no ķermeņa, ka acs būs vērsta uz.Pareizā izvēle no rokassomu faktiski var akcentēt savas pozitīvās īpašības. Pirms jūs pasūtīt kādu no gadalaiku karstā, jaunas somas, uzzināt, kā izvēlēties pareizo maisā jūsu ķermeņa tipam.

Lietas, kas jāapsver pirms iepirkuma maku online

Ja jums ir slim un garš -

Jums ir paveicies! Būt garš un slaids ļauj jums iegūt prom ar lielāko maku stiliem. Lielizmēra somas, plecu somas un sajūga somas būs viss izskatās lieliski.Vienīgais, kas jums tiešām ir nepieciešams, lai noskatītos, ir lielums rokassomā izvēlaties. Somiņas ir jāizvairās, jo tie liks jums izskatīties lielāka. Mid lieluma, liels, disketes vai lielgabarīta somas ir vislabāk. Spilgtas krāsas, izdrukas un modeļi ir labi, too.

Ja jums ir īsi un Petite -

Vissvarīgākais, lai noskatītos, kā Petite meitene ir lielums maisā izvēlaties.Labs noteikums īkšķis ir atcerēties daļu. Somiņas strādāt arī maziem meitenēm. Izvēlies somiņas un valkāt tos tuvu ķermenim.

Ja jūsu gurni ir lieli -

Ja jūs vēlaties, lai pievērstu uzmanību prom no gūžas zonas izmēģināt pleca soma. Izvēlēties vienu ar īsu siksnu.Maku var tucked viegli padusē.Labākais pupuk hantu hayati eceran multiguna termurah untuk merk exclusive hormon herbal yang asli di izskats jums ir plecu soma vai klaiņot soma, kas karājas nedaudz, bet beidzas labi virs gurnu līnijas.

Ja Jums ir smagnējās -

Ja Jums ir dāsni apveltīti augšējā puse no jūsu ķermeņa, jūs, iespējams, vēlaties, lai pievērstu uzmanību prom no jūsu krūtīm vai vidukļa.Kurjera soma vai rokassomu ir laba izvēle jūsu ķermeņa tipam. Ja jūs patiešām vēlaties plecu soma izmēģināt vienu, kas ir gara siksna un ir diezgan liela izmēra.

Ja jums ir liels līknes -

Plecu soma, kas beidzas tieši virs vidukļa ir visvairāk glaimojošs stils jums.Vienīgais veids, somas, ka jūs vēlaties, lai izvairītos, ir tie, kas ir vai nu ļoti liels vai ļoti maza.

Ja jums ir plus izmērs -

Jebkura stila soma, kas ir plašāks, platumā, piemēram, Hobo soma uzvalks jums vislabāk. Palieciet prom no somas, kas ir maza.Somiņa liks jums izskatīties lielāka. Iet uz somas ar īstermiņa un vidēja garuma siksnām.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar